loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer 2017:

smafrakt

logga motion39 mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Live resultat

Förarsponsorer 2017:

Kommande händelser

sö maj 28, 2017
Ungdomsläger nr1 Botkyrka
sö jun 04, 2017
Motionsläger nr1 Sala
sö jun 18, 2017
Ungdomsläger nr2 Uppsala
lö sep 16, 2017
6-timmars lagtävling enduro

Många förare kommenterade den fina banan idag. Varierande och rolig att köra var det allmänna omdömet. Det gick bitvis riktigt fort och en av förarna som vi såg fram emot att se idag var Jimmy Wicksell men som tyvärr fick utgå efter att kört omkull på första sträckan.

Öppnade starkast idag gjorde Juniorerna Calle Johansson Karlskoga EK och Markus Lundgren Vimmerby MS före elitföraren Tommy Sjöström Sala MSK. Adam Andersson fick problem med en bortkörd kedjestyrare på SS1 men kom snabbt tillbaka och slutade, som vanligt denna säsong, som totalsegrare före just Calle som totaltvåa med Markus som totaltrea.

Steve 512x491

Foto: G. Algoth

Steve Tell finns med i arrangörsgruppen som jobbar bra för åkarnas lördagsnöje. Steve har många SM-medaljer i sin prissamling och en seger i Novemberkåsan!

301 förare kom till start varav 27 i Juniorklassen och 15 i Ungdom E1. Roligt att se att det börjar komma så många unga förare till start.

Lars Lindell Uppsala MCK vinner också denna deltävling i klassen Motion -39, kanske ser vi Lars i Breddklassen snart? Bröderna Forsell placerar sig i topp med Robert som etta och Fredrik trea i Motion 40-50 med Johan Hammarström som tvåa.

I Motion 51+ så vann idag Roger Törnbom Botkyrka. Roger som enligt egen utsaga inte ”åkt” på 20 år var svensk mästare i klassen 125 cc år 1994. Det var ett tag sedan men nu är det lika kul igen sa Roger efter målgång. Som många andra förare idag sken Roger som en sol efter målgång.

 

Endurolager
mcsport
vhtc

hamm jpg

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 45 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken