loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

Nu återstår bara finalen som blir den åttonde och sista deltävlingen i årets serie. Vi är mycket glada över att få återkomma till Kungsängen och FMCK Stockholm som bjuder in till tävling på Försvarsmaktens övningsfält. I finalen så gör vi några förändringar, bl.a. starttiderna!

Nedan följer några viktiga förändringar och nyheter som gäller vid finaltävlingen.

  • Observera att tävlingen körs söndagen den 12 mars!

  • I Finalen startar vi med två startgrupper. Detta beror på främst två saker, dels så har vi inte tillstånd att starta före klockan 10:00 och att vi skall hinna med prisutdelningen innan det blir kväll.

  • Starttider: Samtliga Motionsklasser, Tjej och ungdomsklasser, startar kl 10:00. Bredd, Junior och Elit startar kl 12:00

  • Förarsammanträde sker vid startfållan där också seedade förare ställer upp. Förarsammanträde sker kl 09:45 respektive 11:45.

  • Seedning vid 10-starten. I Finalen så kommer de 80 bästa förarna att seedas efter en totallista med samtliga Motionsklasser, Tjej och ungdomsklasser efter 7 deltävlingar, varav sämst resultat borträknat.

  • Tävla om 5 stycken Fri Start 2018! Alla förare i 10-starten deltar i en tävling om 5 stycken fria starten i Östra Open 2018. De 5 förare som har jämnaste sträcktider på tävlingen, det vill säga minst tidsdifferens mellan sitt långsammaste och snabbaste varv vinner. Vi har testat och jämfört era tider under de senaste tävlingarna och resultaten visar att här har verkligen alla chans att vinna!

  • Prisutdelning sker för klasserna Motion, Tjej och Ungdomsklasser kl 13:00. Bredd, Junior och Elit direkt efter målgång för junior och elit, ca 14:30-15:00. Priser som ej avhämtas tillfaller Team Östra. Prispengar utbetalas som vanligt via överföring till bankkonto efter tävlingen.

FMCK Stockholm och Team Östra Enduro hälsar förare och publik välkomna till årets finaltävling!

 

 

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 81 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken