loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

lö jan 19, 2019
Östra Open 3, Uppsala
lö feb 02, 2019
Östra Open 4, Botkyrka
lö feb 09, 2019
Östra Open 5, Hallstavik
lö feb 23, 2019
Östra Open 6, Strängnäs
lö mar 02, 2019
Östra Open 7, Sala
lö mar 09, 2019
Östra Open 7, Kungsängen, FINAL
lö maj 11, 2019
Sex-timmars lagtävling

Östra var nu tillbaka på övningsfältet i Kungsängen igen och FMCK Stockholm hade ordnat en perfekt avslutning på årets serie. 246 startade där slutsegrare skulle koras i 10 olika klasser. Slutsegraren i klass ungdom E1 Lukas Wärn kunde nu ta hem vandringspriset i ungdom E1 på maximala 120 p före Hampus Görl och Jakob Thor samtliga förare tävlande för Göta MS.

Final ÖO 500x281

Foto: Lars Pärnebjörk

Ungdom E0 vanns av Arvid Modin MX Stockholm före Viktor Lundin SMK Tierp med Oskar Willen Sala MSK på bronsplatsen. Totalt har 36 ungdomar startat i de båda ungdomsklasserna, så återväxten ser god ut inom Östra. 14 tjejer har åkt Östra i år och totalsegern gick för andra året i följd till Emma Wennbom före Emmily Smalsjö och trea blev Mimmi Gustafsson. I de olika motionsklassens såg vi redan före finaltävlingen vilka som sannolikt skulle ta inteckningar i vandringspriserna. Lars Lindell UMCK Motion -39, Tony Bräck Göta MS M40-50, Joakim Storck SMK Tierp M51+, och Janne Ramstedt FÖrsvarsmaktens EK M65+, så heter klassegrarna 2017.

I eftermiddagsstarten kom endast 35 förare till start idag och i Adam Andersson frånvaro så var det fritt fram för en ny totalsegrare. Många tippade Calle Johansson Karlskoga EK som vinnare men Alexander Dahlén Uppsala MCK hade tänkt sig själv som vinnare. Så blev det också, Alexander vinner finaltävlingen 26 sekunder före junioren Calle Johansson och på 3:e plats totalt körde Bredd-segraren Fredrik Forsell Järva MK in distanserad med drygt 3 minuter av Calle.

Nu är Östra Open färdigkörd för i år och har du prispengar att få men ej fått några tidigare så ber vi dig sända ett mail med nr och klass samt kontonummer så kommer slantarna.

Fortsätt titta in här på hemsidan så ni inte missar inbjudningar till bland annat träningsläger för såväl ungdomar som motionärer och du! Glöm inte bort den 16:e september, då om inte förr ses vi igen för då går 6-timmars, denna gång på Bergbybanan i Vendel.

Hälsningar Team Östra Enduro

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 189 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken