loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer 2017:

smafrakt

logga motion39 mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Live resultat

Förarsponsorer 2017:

Kommande händelser

sö maj 28, 2017
Ungdomsläger nr1 Botkyrka
sö jun 04, 2017
Motionsläger nr1 Sala
sö jun 18, 2017
Ungdomsläger nr2 Uppsala
lö sep 16, 2017
6-timmars lagtävling enduro

Östra var nu tillbaka på övningsfältet i Kungsängen igen och FMCK Stockholm hade ordnat en perfekt avslutning på årets serie. 246 startade där slutsegrare skulle koras i 10 olika klasser. Slutsegraren i klass ungdom E1 Lukas Wärn kunde nu ta hem vandringspriset i ungdom E1 på maximala 120 p före Hampus Görl och Jakob Thor samtliga förare tävlande för Göta MS.

Final ÖO 500x281

Foto: Lars Pärnebjörk

Ungdom E0 vanns av Arvid Modin MX Stockholm före Viktor Lundin SMK Tierp med Oskar Willen Sala MSK på bronsplatsen. Totalt har 36 ungdomar startat i de båda ungdomsklasserna, så återväxten ser god ut inom Östra. 14 tjejer har åkt Östra i år och totalsegern gick för andra året i följd till Emma Wennbom före Emmily Smalsjö och trea blev Mimmi Gustafsson. I de olika motionsklassens såg vi redan före finaltävlingen vilka som sannolikt skulle ta inteckningar i vandringspriserna. Lars Lindell UMCK Motion -39, Tony Bräck Göta MS M40-50, Joakim Storck SMK Tierp M51+, och Janne Ramstedt FÖrsvarsmaktens EK M65+, så heter klassegrarna 2017.

I eftermiddagsstarten kom endast 35 förare till start idag och i Adam Andersson frånvaro så var det fritt fram för en ny totalsegrare. Många tippade Calle Johansson Karlskoga EK som vinnare men Alexander Dahlén Uppsala MCK hade tänkt sig själv som vinnare. Så blev det också, Alexander vinner finaltävlingen 26 sekunder före junioren Calle Johansson och på 3:e plats totalt körde Bredd-segraren Fredrik Forsell Järva MK in distanserad med drygt 3 minuter av Calle.

Nu är Östra Open färdigkörd för i år och har du prispengar att få men ej fått några tidigare så ber vi dig sända ett mail med nr och klass samt kontonummer så kommer slantarna.

Fortsätt titta in här på hemsidan så ni inte missar inbjudningar till bland annat träningsläger för såväl ungdomar som motionärer och du! Glöm inte bort den 16:e september, då om inte förr ses vi igen för då går 6-timmars, denna gång på Bergbybanan i Vendel.

Hälsningar Team Östra Enduro

 

Endurolager
mcsport
vhtc

hamm jpg

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 97 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken