loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

lö feb 23, 2019
Östra Open 6, Arlanda
lö mar 02, 2019
Östra Open 7, Sala
lö mar 09, 2019
Östra Open 8, Kungsängen, FINAL
lö maj 11, 2019
Sex-timmars lagtävling

Elgbodabanan i Knivsta är en ren endurobana som är 15 km lång och i sin helhet går i skogsterräng. Du kan se pilningen på sina håll jämte viltstaketet efter motorvägen mellan Arlanda och Knivsta. Banan är stenfrusen och helt uppkörd så det behövs inga "snösulor" då det är barmark i spåret. För er som kanske besökte, eller rent av körde Novemberkåsan 2016 så var detta SS3 på Kåsan men nu är sträckan vänd och går i motsatt riktning. Det finns mer att berätta så läs vidare!

Varvtiden beräknas till ca 40 minuter för motion där segertiden kan komma att ligga på 30-31 minuter för de snabbaste förarna. De snabbaste förarna  i elit och junior kanske kommer ner på 26-27 minuter. Om någon tyckte att de inledande tävlingarna i Östra Open varit korta så tar vi igen detta nu. Motion, tjej och ungdom kommer att åka 3 varv och elit, junior och bredd kör 4 varv. Vi tror att detta är en bana som ni kommer att gilla!

Parkeringen är belägen vid den gård vars mark vi kommer att köra på, följ pilningen. Anmälan och serveringen är belägen inne i gårdens maskinhall direkt till höger när ni kommer fram till gården.

Startplatsen ligger 1 300 meter från gården där också all service sker mellan varven. Tävlingledningen kommer regelbundet att trafikera sträckan mellan parkering och serviceplatsen med 4-hjulingar och släpvagn så att ingen skall behöva bära sin utrustning till serviceplatsen. Vägen är avstängd för biltrafik och det finns dessutom inga utrymmen för parkering vid startplatsen. Publik och service är naturligvis välkomna att gå eller cykla de 1 300 metrarna till start- och mål-området.

Förarsammanträdet och uppställningsplats för start, seedade förare först och övriga därefter, kommer att ske utanför maskinhallen där anmälan är. 15 minuter före varje startgrupps start-tid dvs 08:45, 10:45 och 12:45 skall samtliga förare stå uppställda med sina cyklar vid markeringarna, seedade först och övriga därefter. Direkt efter förarmötet som TL Peter Viberg håller så åker ni i samlad trupp upp efter Peter upp till starten som sker i stort sett omgående vid ankomst. Tänk på gående och närliggande bebyggelse, tävlingen börjar inte vid gården så ta det lugn både upp till start men också tillbaka efter målgång.

Välkomna!

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 332 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken