loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

Många vaknade på lördagsmorgonen och såg att termometern sjunkit ner till ca minus 15 grader och valde då att stanna hemma. Vasaloppet och sportlov bidrog också till ett lågt antal startande idag men de 227 förare som kom till start var nöjda med dagen. Temperaturen steg snabbt på förmiddagen och det blev fina förhållanden på en snabb och bra bana. 

 Per Lifvendahl MK Orion vann sin sjätte seger i rad i klassen motion 40-50 år och har därmed redan säkrat totalsegern i klassen.

Pontus Högberg SMK Gävle som åkt väldigt fort i år ser ut att vinna även idag när detta skrivs. Efter 3 körda varv av 5 så leder Pontus elitklassen ohotad men därefter är det hårt om andraplatsen. Junioren Alexander Gunnerheim ligger tvåa endast 2 sekunder före klubbkompisen från Göta MS Lucas Vågberg. 4:a totalt är elitföraren Zander Knutsson också han tävlande för  Enköpingsklubben.

Lördag den 10 mars så avgörs årets Östra Open på den populära Bergbybanan i Vendel. Vi kan redan nu berätta att alla delar på banan där det gått att ta sig fram med traktor är plogad så det kommer att bli en lättåkt och snabb tävling. Vi kommer att återgå till ordinarie starttiden i finalen, dvs 09:00, 11:00 och 13:00 men mer om finalen i kommer under veckan.

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 76 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken