loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

LIVE RESULTAT

6-timmars

Förarsponsorer 2018:

Kommande händelser

lö jan 05, 2019
Östra Open 1, Arlanda
lö jan 12, 2019
Östra Open 2, Åsätra
lö jan 19, 2019
Östra Open 3, Uppsala
lö feb 02, 2019
Östra Open 4, Botkyrka
lö feb 09, 2019
Östra Open 5, Hallstavik
lö feb 23, 2019
Östra Open 6, Strängnäs
lö mar 02, 2019
Östra Open 7, Sala
lö mar 09, 2019
Östra Open 7, Kungsängen, FINAL

Det blev för en jobbig tävling för många förare och lag i årets 6-timmars på Bergbybanan i Vendel. All snö som smält bort i kombination med det regn som kommit den senaste veckan gjorde att många partier på banan var rejält blöta. men det var också en väldigt fin bana däremellan med riktigt snabba och lättkörda partier.

Två lag kämpade om segern i stort sett från start till mål. Östhammars MK med Alexander Gustafsson, Tobias Burman och Andreas Rosendal kunde först på det 16:e och sista varvet säkra segern före Trödje Freeriders med Niclas Lindberg SMK Gävle, Jeff Nordin SMK Ockelbo och Kim Jansson SMK Gävle. Kombinationslaget  från Nedre Norra Distriktet hade oturen att köra fast på sista varvet och då kunde alltså Östhammar dra ifrån och vann med ca 3 minuter. På 3:e plats totalt och 15 varv körda kom Betas Framtid med Mattias Hägg FMCK Strängnäs i par med Pontus Westling Göta MS. Bästa juniorlag som också han med 15 varv är Göta MS med William von Schantz, Oskar Eriksson och Marcus Moilanen.

6 tim Fastkörning minst

Till alla er som körde fast och fick slita för att komma loss, ibland fick ni lov att ta hjälp för att komma igång igen. Bra kämpat allihopa, ni bet ihop och kom igen för lagets och er egen skull. Men ni fick med er en viktig lärdom som tröst, och det är att lyfta blicken och läsa av banan, för det fanns alltid möjlighet att undvika de djupaste lerhålen om man såg upp i tid.

6 tim Johan bogserar minst

                                                   6 tim Götaförare

Det här var Team Östra Enduros sista tävling för i år. Innan Östra Open 2019 startar kommer vi att bjuda in till ett träningsläger 15-16 september för motionärer. Mer information kommer efterhand här på hemsidan.

    

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
GasGas rödvit 400x120px
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 132 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken