loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

lö feb 23, 2019
Östra Open 6, Arlanda
lö mar 02, 2019
Östra Open 7, Sala
lö mar 09, 2019
Östra Open 8, Kungsängen, FINAL
lö maj 11, 2019
Sex-timmars lagtävling

Uppsala MK hälsar oss alla välkomna till den tredje deltävlingen som körs på Rörken i Uppsala. Bansträckningen är delvis omgjord sedan vi besökte Rörken senast och sträckan uppskattas ta ca 27-28 minuter för en medelgod motionär. De snabbaste förarna väntas köra varvet på ca 24-25 minuter. Det har nu varit minusgrader flera dygn och kommer att så förbli fram till start så vi kan räkna med fina förhållanden på en frusen bana. Preliminärt så räknar vi med 3 varv på förmiddags-starterna, 4 varv i bredd och 5 varv i elit och junior, men defintivt besked får ni på lördag.

Det här med transportprickar och respittid verkar som att vi måste förklara ytterligare. Det har varit många frågor om detta efter tävlingen i Åsätra förra helgen.

  • Vi publicerar varje förares startminut under live-resultat se "Respitlista"
  • I Åsätra var totaltiden satt till 120 minuter för klass M, D och U vilket innebar att ni skulle köra 4 varv inklusive 3 stycken serviceuppehåll. Ni bestämmer själva hur lång tid ni behöver serva och vila men totaltiden är 120 minuter.
  • Om ni ex startade ut på minuten 09:10 så gick alltså körtiden ut 11:10.
  • Om ni nu kom i mål klockan 11:13 dvs 3 min efter max körtid så innebär det transportprick 30 sek per påbörjad minuts försening. Du får alltså din totala tid på specialsträckorna + 1 minut och 30 sek i transportprick.
  • Respittiden 30 minuter innebär att om du kommer i mål först kl 11:40 eller senare så är ditt sista varv diskvalificerat och du får en sluttid från din senaste mågång inom respittiden. Detta förutsatt att du inte tävlar i elit, junior eller bredd för då är du uetsluten från hela tävlingen om du inte klarat alla antal varv inom respittiden.

Men nu till helgen så är det bara att ge järnet så klarar ni ersäkert utan transportprickar!

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 361 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken