loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

lö feb 23, 2019
Östra Open 6, Arlanda
lö mar 02, 2019
Östra Open 7, Sala
lö mar 09, 2019
Östra Open 8, Kungsängen, FINAL
lö maj 11, 2019
Sex-timmars lagtävling

På lördag gästar vi MK Orion och Hallstavik för den 5:e deltävlingen i Östra Open. Såvitt vi känner till så är det premiär för Östra Open i Hallstavik, i vart fall har vi inte varit där och tävlat under de senaste 12-15 åren.

Sträckan som vi skall åka på utgår från motorstadion och crossbanan, den är ganska lång och är dragen mestadels i skogsterräng. Det är lite tidigt att säga hur lång tid ett varv kommer att ta men vi tror att tiderna kommer att ligga på mellan 25-30 minuter för det flesta. Om ni klickar på molnet till vänster så ser ni väderprognosen över det område vi kommer att tävla på och vi att de närmaste dagarna sjunker temperaturen ner mot minus 10-12 grader. Fram emot helgen blir det sen mildare och vi kommer att få en behaglig temperatur strax över nollan på tävlingsdagen.

Vi är glada för att ni föranmäler er via Svemo TA och vi välkomnar att ni också betalar startavgiften via TA. Om ni skulle ändra er eller få förhinder att delta så lämnar ni återbud/avanmäler er före 09:00 tävlingsdagen via TA och startavgiften återbetals.

Hur var det där med isracing då? Ja, det är inte så att sträckan har lagts så att det ingår ett varv på isracingbanan men det finns ändå goda möjligheter att få uppleva isracing. Rospiggarna arrangerar samma dag en isracingtävling på motorstadion som startar klockan 13:00. Klubben har varit vänliga att skänka Team Östra ett antal fribiljetter till er som tävlar i förmiddagsklassena, kanske med hopp om att någon av er kommer att byta gren? Men den risken får vi ta.... Fribiljetter får ni som är intresserade av oss i anmälan på lördag förmiddag. Begränsat antal så först till kvarn....

Välkomna till Hallstavik

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 336 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken