loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

Arlanda MC har jobbat i helgen med att bygga om endurobanan och som vi tidgare berättat så kommer finalen att köras på två stycken specialsträckor per varv.

I tävlingen snabbaste varv (och för elit och junior snabbaste sista varv) så kommer endast SS1 endurosträckan att ingå i denna tävling. Samma sak gäller er som startar i klass 4-10 och tävlar om fri start 2020, de jämnaste varven kommer bara att räknas på SS1 enduroprovet. SS2 crossprovet räknas naturligvis in i finaltävlingen i övrigt. 

Startområde ÖO Final utan text

Start SS1 är på crossbanans startraka. Sträckan körs i motsatt riktning mot tidigare deltävlingar. Mål på SS1 sker på lilla crossbanan. Körtid ca 15-20 min

Mellan mål SS1 och start SS2 är transportsträckan inhägnad och service är inte tillåten. Föraren får endast ta emot dryck och personlig utrustning typ glasögon på transportsträckan.

Start SS2 är i direkt anslutning till målgången på SS1. Crossprovet SS2 körs på stora crossbanan med några mindre avvikelser. Körtid ca 2,30 – 3,30 min.
 
Service är tillåtet efter målgång på SS2 på serviceområde alt vid eget fordon.
 
Prisutdelning för klass 4-10 kommer att ske ca 13:30 om inte annat anslås på anslagstavlan vid serviceplatsen. För klass 1-3 hålls prisutdelning snarast efter att sista förare gått i mål. Ej avhämtade priser tillfaller TÖE.
 
Välkomna!
 
 

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 116 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken