loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

Team Östra har under flera år erbjudit organiserade träningstillfällen för våra juniorer och ungdomsförare. Vi tar nu ett steg till och kommer under året att erbjuda och nominera förare till deltagande i träningsgrupper på 3 olika nivåer. 

Vår ambition är att hitta den röda tråden där våra yngsta förare ifrån ungdomsgrupperna växer in i junior-gruppen. Som nästa steg kommer man med i vår elitgrupp och tävlar internationellt, blir uttagna till Six Days och så småningom väntar endurolandslaget.

Ungdoms - gruppen: Du som innehar ungdomslicens enduro och är i åldern 12-16 år och åker på en E0 eller E1 motorcykel är välkommen att anmäla ditt intresse för deltagande i denna grupp. (Licenskravet är lika med ditt och vårt försäkringsskydd)

Vi kommer att ha två stycken grupper, en som är lokaliserad söder om Stockholm med Botkyrka som bas och en som är lokaliserad norr om Stockholm med Enköping som bas. Planen är att det kommer att genomföras 4 st träningstillfällen per grupp under barmarkssäsongen. Det kommer att finnas ansvarig ledare för de båda träningsgrupperna samt tränare vid de olika träningstillfällena.

Inom kort öppnar vi möjlighet att registrera din intresseanmälan för deltagande i ungdomsgruppen här på vår hemsida.

Junior - gruppen: Du är mellan 16 och 23 år och innehar juniorlicens enduro. Du har som ambition att träna och förkovra dig för att förbättra dina tävlingsresultat. Du är beredd att satsa på din sport och mellan ledarledda träningar också träna själv samt göra din ”hemläxa” till kommande träningstillfälle.

Junior-gruppen kommer att träna 8-10 ggr på kvällstid vardagar. Gruppen kommer att ledas av Lars-Göran Stål och kommer att ha Enköping som bas. Vissa träningspass kan dock komma att ske på annan ort inom distriktet.

Inom kort kommer mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för deltagande i junior-gruppen. Ett begränsat antalförare ca 10-12 stycken kommer att antas till junior-gruppen.

Elit – gruppen: Niklas Gustafsson leder denna grupp och kommer att nominera och erbjuda ett antal unga lovande förare som har kapacitet att tävla om topplaceringar i JSM/SM deltagande i elit-gruppen. Förare som också har ambition att tävla internationellt i EM samt kan bli aktuella för deltagande i Six Days 2019.

Även om nu Östra Open går i mål lördagen den 9 mars så håll koll på vår hemsida så du inte missar viktig information!

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 93 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken