loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

Sista deltävlingen i årets Östra avgjordes i ett perfekt väder, minusgrader och strålande sol under förmiddagen som dock senare övergick till plusgrader och lite mulet väder.

Jimmy Wicksell Göta MS kom till start liksom Niklas Persson Karlskoga EK i elitklassen och gav Adam Andersson en match om segern. Jimmy kunde säkra segern med 33 sekunder för Adam med Niklas på en tredjeplats. I totalresultatet fanns dock inget att göra åt Adam som totalsegrade klassen föra Alexander Dahlén Uppsala MCK och 3:a kom Pontus Högberg SMK Gävle som tyvärr missade de avslutande tävlingarna på gruns av en handskada.

I Juniorklassen totalsegrade Edvin Hamnäs Linköping MSföre Olle Sundberg och 3:a William von Schants båda tävlande för Göta MS. Edvins jämna resultat i årets Östra Open och avslutningen med placering 2-1-1 i de tre sista tävlingarna ledde till totalsegern i årets Östra Open..

Stort tack till våra medarrangörer, speciellt Arlanda MC som räddade årets serie genom att vara medarrangör vid 3 deltävlingar av 7 genomförda.  

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 135 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken