loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

LIVE RESULTAT

6-timmars

Förarsponsorer 2018:

Kommande händelser

No events

Är du seedad?

Förare som placerade sig 1-50 i Swedish Enduro Cup 2017 har tilldelats starnummer 1-50 i Team Östras serier 2018.  Logga in med ditt startnummer och lösenord till den sida du vill besöka. Saknar du lösenord så skicka ditt startnummer per SMS till 070-957 11 12 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ny anmälan

Inför din första start i serien Östra Open eller annan tävling arrangerad av Team Östra, går du in och gör en nyanmälan. Du klickar på länken Nyanmälan 2018, i bokningsformuläret väljer du startnummer och fyller i alla uppgifter, när detta är klart går du vidare och kommer till betalningslänken. När din betalning gått igenom så har också din bokning/anmälan tagits emot. 

Det startnummer du väljer kommer du att behålla under hela serien, samma startnummer även för övriga tävlingar som arrangeras av Team Östra.

Ju mer komplett Du gör Din anmälan, desto mer underlättar Du för tidtagningspersonalen och övriga funktionärer på tävlingsplatsen Viktigt också att du registrerar mail-adress och telefonnummer, så vi kan nå dig!

Hyrestranspondrar

Precis som tidigare så kommer det att finnas transpondrar att hyra på tävlingsplatsen för dem som saknar egen transponder, kostnad 200kr. Har du för avsikt att hyra transponder så lämnar du rutan för transpondernummer tom i din anmälan. Fästen finns att köpa, pris 100 kr/st.

Ändring i anmälan 

Behöver du ändra någon uppgift eller komplettera med något, t ex transpondernummer, märke eller mail-adress etc, så loggar du in på länken "Ändra uppgifter i startlistan, betala anmälningsuppgift, betala startnummer aktuellt år" med det lösenord du valde när du gjorde nyanmälningen. Glöm inte att spara!

Klassbyte

Vill du byta klass så behåller du samma startnummer. Logga in med startnummer och lösenord, sedan är det bara att byta klass och spara.

Ångrat sig efter anmälan?
Låt Din anmälan ligga kvar i databasen. Det startnummer Du reserverat är Ditt och det kan vi i alla fall inte ge till någon annan även om Du själv inte tänker använda det något mer. Det är startnumret som tävlar i Östra Open-serien och inte förarens namn.

Avgift 100:- för bokning av fast startnummer

Precis som tidigare tar vi ut en anmälningsavgift på 100kr/år. Dett gör vi första gången när du anmäler dig och väljer ett startnummer. Det är alltså en engångsavgift, avgiften används uteslutande till att bygga IT-systemet, köpa elektronisk tidtagningsutrustning samt inte minst vidareutveckling av verksamheten. Betalas vid bokning via kortbetalning på nätet, följ instruktion på hemsida.

Anmäl dig och betala startavgift till nästa tävling

För att minimera kontanthanteringen på tävlingsplatsen ser vi helst att ni anmäler er och betalar startavgiften med kortbetalning via nätet. Du som har betalat men sedan blir förhindrad att starta i tävlingen kommer att få startavgiften återförd till det kort som du betalt med.

Skaffa ordentliga nummerplåtar!

När anmälan är klar så har du ett eget startnummer. Se till att du kommer till tävlingsplatsen med ordentliga nummerplåtar i rätt färger. Vilken färg du ska ha beror på din licenstyp. Viktigast är dock att du har tydliga, och läsbara siffror! Mer om det kan du läsa i vår FAQ som du när med länken med samma namn i huvudmenyn högst upp på den här sidan.