loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer 2017:

smafrakt

logga motion39 mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Live resultat

Förarsponsorer 2017:

Kommande händelser

No events

4,48 sekunder blev segermarginalen för Patrik Wicksell mot tvåan Fritz Andersson. Patrik hade även tävlingens snabbaste varv , snabbaste sista varv och som sagt klasseger, därmed tog Patrik hem hela prispotten i elitklassen denna gång. Små marginaler var det även i juniorklassen där John Nyström från Östhammars MK bjöd Kristoffer Jönsson på tufft motstånd ända in i mål. Kristoffer kunde bärga segern med 10,9 sekunders marginal men John presterade snabbaste varvet i juniorklassen. För andra tävlingen i rad segrade Emelie Karlsson i tjej-klassen, denna gång drygt 2 minuter före klubbkompisen Jessica Jönsson Göta MS.

Vi kommer strax att presentera alla pristagare på hemsidan och priser delas ut på nästkommande tävling vid kassan för engångslicenser och transponderuthyrning. Om ni har frågor eller synpunkter på pristagare (jag kan läsa fel i alla listor....) vänligen sänd ett mail med dina synpunkter till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tävlingen i Botkyrka blev mycket lyckad, hela 310 startande som fick åka en nylagd slinga i jmf med 2008 och denna slinga uppskattades av förarna. När starfältet är mer än 300 förare så kan man önska sig ett banvarv på 22-25 minuter för att inte trängseln skall bli för stor i spåret, nu tog banvarvet bara 16-19 minuter så det blev lite trångt men trots det så trivdes förarana på den i övrigt fina banan. Nu laddar vi om och ser fram emot Sala MSK och deltävling nr 3 på lördag den 17 januari.

 

Endurolager
mcsport
vhtc

hamm jpg

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 202 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken