loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

LIVE RESULTAT

6-timmars

Förarsponsorer 2018:

Kommande händelser

No events

311 förare kom till start i den tredje deltävlingen i Östra Open 2009 som arrangerades i samarbete med MSK Sala. Att vi skulle ha fler än 300 startande för tredje tävlingen i rad kunde vi bara hoppas på och när nu så många kom till start är det naturligtvis extra roligt att Sala bjöd på en så fin tävling. I strålande solsken och några minusgrader kunde återigen Patrik Wicksell segra i elitklassen men Nisse Gustafsson från Göta bjöd på hårt motstånd. Nisse var uppe i ledning ett par varv i mitten på tävlingen men efter 6 körda varv så segrade Patrik med knappt 8 sekunder. Vårt nya prissystem, snabbaste varv respektive sista varv, ger spänning ända in i mål, denna gång körde Nisse, Fritz, Patrik och Johan Gustafsson sina sista varv på tider som bara skilde 3 sekunder mellan dem, snabbast av alla på sista varvet var Nisse.

I Juniorklassen tog Kristoffer Jönsson återigen storslam men det stora utropstecknet var nog i alla fall Viktor Björklund Västerås som blev fin två bara 40 sekunder efter Kristoffer. Viktor var faktiskt uppe ledning i början på tävlingen men ork och erfarenhet segrade ändå till slut, det skall bli kul att följa Viktor i endurospåren framöver.

Wicksell finns det fler av... lillebror Joakim vann "enkelt" breddklassen (3 förare inom 5 sek) och kusin Jimmy debuterade i enduro genom att starta i ungdom 85 på en fin 3:e plats, Tim Johansson  Åsätra segrade återigen.

Emelie Karlsson lämnade återbud pga sjukdom och då var fältet fritt för Jessica Jönsson som vann klart före Sanna Bergman.

Nu ser vi fram emot lika fint väder i Strängnäs den 24 januari då FMCK bjuder på en jättefin bana. Lättåkt med på fina stigar i skogar och på ängar runt P10:s övningsfält. Välkomna !

 

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
GasGas rödvit 400x120px
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 237 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken