loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

LIVE RESULTAT

6-timmars

Förarsponsorer 2018:

Kommande händelser

No events

Aldrig förr har så många förare startat i Östra Open som i år. Detta var 18:e året i rad som Team Östra Enduro arrangerade Östra Open och det blev tidernas succe. Visserligen kom "bara" 243 startande till finalen i Åkersberga där Åsätra MK bjöd på en fin och bottefrusen bana. Kanske kylan, ca 12-15 minusgrader på morgonen var en bidragande orsak, kanske några valde att träna snöspår inför Östersunds-SM lite längre norr ut, hur det nu än var med den saken så bjöds de 243 startande på en perfekt finaltävling.

Som "vanligt" segrade Patrik Wicksell i elitklassen och Kristoffer Jönsson i junior men en del av prispengarna fick de inte med sig hem denna gång. Olle Löthman ladda på sista varvet och knep en del av prispengarna i elit då han spöade Patrik med ett par sekunder på sista varvet. Robert Bergman slog till med sitt och juniorklassens snabbaste varv på det 6:e och sista varvet så här blev det full pott. När det gäller pripengar för snabbaste varv så ber jag om ursäkt för att samtliga namn som ropades upp på prisutdelningen klass motion, tjej o ungdom, blev fel. Kontrollera resultatlistan "prispengar" så ser ni de rätta namnen. Ni som har prispengar att hämta kan kontakta mig via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med uppgift om kontonummer för utbetalning av prispengar. (bank + konto, alt plus- bankgiro). Samtliga resultatlistor är nu publicerade på hemsidan så läs och njut....

Lite statistik är roligt ett år som detta, av 751 anmälda förare till årets serie kom hela 660 förare till start. Dessa 660 förare startade tillsammans 2156 gånger i Östra Open 2009 vilket ger hela 308 startande förare per deltävling, ett fantastiskt resultat !

Nästa arrangemang blir 6-timmars, söndagen den 10 maj någonstans inom östra distriktet. Vi har ännu inte bestämt var men vi har 3 alternativ i dagsläget och ser gärna att fler klubbar hör av sig om ni är intresserade att vara medarrangör, dock senast den sista februari. Till hösten planerar vi en miniserie, "Östra by night" för er som ha lyse o pannlampa i ordning... mer om detta går att läsa senare under våren på vår hemsida. För sluta nu inte att läsa hemsidan bara för att Östra Open är över för denna gång, det kan komma intressanta nyheter!

Team Östra Enduro tackar er alla, förare, mekaniker, publik och medarrangerande klubbar för denna gång och på återseende !

Med vänlig hälsning, Pärnan och alla övriga i "Team Östra"

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
GasGas rödvit 400x120px
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 239 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken