loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

LIVE RESULTAT

6-timmars

Förarsponsorer 2018:

Kommande händelser

lö sep 15, 2018 @08:30
Motionsläger Bergbybanan
sö sep 16, 2018 @08:30
Motionsläger Bergbybanan

12 förväntansfulla och laddade förare reser idag tillsammans med servicepersonal till ISDE i Portugal. Team Östra Enduro ställer i år upp med 4 lag i six days och de förare som representerar Team Östra är följande:

Östra Woman: Jessica Jönsson, Vanja Kollmann och Sandra Adriansson

Östra Junior:    Henrik Lindholm, John Nyström och Emil Gustavsson

Östra Göta:     Andreas Rosendahl, Kristoffer Jönsson och Patrik Ståhl                                                                                  

Östra No1:      Fritz Andersson, Johan Gustafsson och Olle Löhtman

Tjejlaget har stora möjligheter att placera sig på pallen. Tjejerna som har två raka bronsmedaljer (Chile och Grekland) är naturligvis inställda på guld och allt annat än "pallen" måste ses som ett misslyckande. Grabbarna i Östra No1 har kapacitet att blanda sig i medaljstriden, som det faktiskt gjort de senaste åren också, men Göta-laget har mest Six Days-rutin så de kommer att göra allt för att bli bästa Östra-lag! I Juniorlaget är det bara Emil som har rutin från Six Days o VM men John och Henke är mycket starka och laddade så målet bör vara topp 15 för laget.

Alla motorcyklar och utrustning sändes i väg i lördags den 3 oktober med en förtrupp bestående av lastbilar och bussar som anlände till paddock i Figuera de Foz Portugal i går eftermiddag. Just nu pågår upppackning av servicetält och utrustning så att allt är klart när förarna i morgon onsdag skall börja montera ihop sina motorcyklar.

Torsdag och fredag är det besiktning varpå cyklarna ställs i en sluten depå fram till måndag morgon då starten går. Lördag är det invigningssermoni i "olympiastil". Övrig tid används till att gå och memorera de specialprov som skall köras. 3 olika prov per dag ligger utmed en bana som är ca 80 km och körs 3 varv per dag.

Om det fungera med internetuppkopplingar från tävlingsplatsen så skall jag försöka uppdatera hemsidan löpande under tävlingen. Resultat följer ni bäst via arrangörens hemsida: www.fmportugal.pt/ambiente.asp?cod_secco=6226

Mvh Pärnan

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
GasGas rödvit 400x120px
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 107 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken