loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

logga motion39 mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

MÖR 1 liten

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Live resultat

Förarsponsorer 2017:

Kommande händelser

No events

 

Vill Du också vara med och sponsra Team Östra Enduro?

Team Östra Enduro arrangerar årligen ett flertal större arrangemang i form av tävlingarna Östra Open-serien, 6-timmars lagtävling, Östra By Night och Östra-Kåsan.

  • Östra Open omfattar 6-8 deltävlingar under januari-mars.
  • 6-timmars lagtävling har under de senaste åren fått förtroendet av Svemo att innefatta SM/JSM/DSM och VRM för klubblag, vilket vi även 2017 hoppas att få, Naturligvis kan förare bilda lag över klubbgränserna också och det är här de stora antalet lag kommer in! Till 6-timmars brukar mellan 120 och 180 lag anmäla sig, rekordet på deltagande lag är 184 st! Tävlingen körs sent på våren eller tidig försommar.
  • Östra By Night är en miniserie på 3 deltävlingar som körs enbart i mörker och som avslutas med..
  • Just det, till sist avslutar vi året med Östra-Kåsan på hösten. Efter ett kort uppehåll 2016 räknar vi med att vara tillbaka med ÖBN och Ö-Kåsan hösten 2017.

 Allt överskott i Team Östra Enduro går tillbaka till förarna i form av stöd till unga och lovande förare. Alla vi som jobbar med Team Östra gör detta helt ideellt, och de klubbar inom distriktet som vi samarbetar med avstår från en stor del av intäkterna till förmån för Östra distriktets förare.

2016 hjälpte vi olika förare från Östra Distriktet att delta i Europamästerskapen och VM där vi delade ut resebidrag till förarna. Östra deltog dock för ovanlighetens skull inte i Six Days 2016 men 2017 hoppas vi vara tillbaka i lag-VM igen!

Vårt mål är att 2017 stötta förare i EM, VM och träningsläger samt om möjligheter ges delta med lag i Six Days som 2017 körs i Frankrike.

Har Du intresse av att synas med Ditt företag så är Du välkommen att sponsra oss i trygg vetskap av att pengarna används för att hjälpa fram och stödja unga och lovande enduroförare.

Vi vågar påstå att vår verksamhet i Team Östra Enduro genererar flera miljoner i omsättning för MC- branschen. Ca 600 förare deltar i våra arrangemang och de köper motorcyklar, reservdelar och utrustning för tusentals kronor vardera, många av dem är troligen kund hos just Er!

Vi vet också att vi varje år lockar in en hel del nya förare till sporten, killar och tjejer som följt med någon kompis som deltar i av våra tävlingar och sedan själva börjar med vår enduro.

Självklart välkomnar vi också företag från andra branscher att annonsera eller på annan sätt stödja vårt arbete.

Kom gärna med egna förslag på hur Du vill synas, eller också väljer Du något av de förslag vi erbjuder; Klassponsor, förarsponsor eller reklamplats på hemsidan.

 

Med vänliga hälsningar

TEAM ÖSTRA ENDURO / Lars ”Pärnan” Pärnebjörk