loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

Anmälan för att få ett startnummer eller plats på träning
För att boka ett startnummer som du sen använder under hela året på träning och tävling arrangerad av Team Östra, går du in och gör en nyanmälan via länken ovan Nyanmälan 2018. I bokningsformuläret väljer du startnummer och fyller i alla uppgifter, när detta är klart så går du vidare och kommer till betalningslänken. När din betalning gått igenom så har också din bokning/anmälan tagits emot. 

Viktigt att du fyller i alla uppgifter när Du gör Din anmälan, desto mer underlättar Du för tidtagningspersonalen och övriga funktionärer på tävlings- och träningsplatser. Viktigt att du registrerar korrekt mail-adress och telefonnummer, så vi kan nå dig!

Avgift 100:- för bokning av fast startnummer

Precis som tidigare tar vi ut en administrativ avgift på 100:-. Dett gör vi första gången när du anmäler dig och väljer ett startnummer. Det är alltså en engångsavgift, avgiften används uteslutande till att bygga IT-systemet, köpa elektronisk tidtagningsutrustning samt inte minst vidareutveckling av verksamheten. Betalas vid bokning via kortbetalning på nätet, följ instruktion på hemsida.

Hyrestranspondrar

Transponder finns att hyra på för dem som saknar egen transponder. Har du för avsikt att hyra transponder så lämnar du rutan för transpondernummer tom i din anmälan. Fästen finns att köpa, pris 100 kr/st

Ändring i anmälan 

Behöver du ändra någon uppgift eller komplettera med något, t ex transpondernummer, märke eller mail-adress etc,  så loggar du in på länken Ändra uppgifter i startlistan. Betala startnummer 2018, med det lösenord du valde när du gjorde nyanmälningen. Glöm inte att spara!

Klassbyte

Vill du byta klass så behåller du samma startnummer. Logga in med startnummer och lösenord, sedan är det bara att byta klass och spara.

Skaffa ordentliga nummerplåtar!

När anmälan är klar så har du ett eget startnummer. Se till att du kommer till träning och tävling med ordentliga nummerplåtar i rätt färger. Vilken färg du ska ha beror på din licenstyp. Viktigast är dock att du har tydliga, och läsbara siffror! Mer om det kan du läsa i vår FAQ som du när med länken med samma namn i huvudmenyn högst upp på den här sidan.

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 56 besökare och inga medlemmar online